• Laaja valikoima
  • Toimitus 1,95 €
  • Pikatoimitus

Tämä tapahtuu, jos kävelet ympäriinsä sukupuolitaudin kanssa hoitamatta sitä ajoissa

Julkaistu 2023-06-01 17:53 by
Tämä tapahtuu, jos kävelet ympäriinsä sukupuolitaudin kanssa hoitamatta sitä ajoissa

Sukupuoliteitse tarttuvien tautien testaamatta jättäminen ja tällaisen sairauden saaminen pitkään aikaan voi johtaa vakaviin terveysongelmiin.

Jos henkilöä ei testata sukupuolitautien varalta ja hänellä on tällainen sairaus pitkään, se voi johtaa vakaviin terveysongelmiin. Tämä johtuu siitä, että monet sukupuolitaudit eivät aiheuta näkyviä oireita alkuvaiheessa, mikä voi vaikeuttaa tartunnan havaitsemista.

Jos henkilöllä on pitkäaikainen sukupuolitauti, se voi johtaa virtsaputken, kohdunkaulan tai munasarjojen infektioihin, jotka voivat aiheuttaa vakavia ongelmia, kuten hedelmättömyyttä tai jopa syöpää. Lisäksi se voi myös johtaa tartunnan leviämiseen muille ihmisille tietämättään siitä.

Siksi on tärkeää käydä säännöllisesti sukupuolitautitestissä, varsinkin jos olet harrastanut suojaamatonta seksiä tai sinulla on useita seksikumppaneita. Tämä voi auttaa havaitsemaan mahdollisen infektion varhaisessa vaiheessa ja siten ehkäisemään vakavia terveysongelmia tulevaisuudessa.

Sukupuolitaudeille on olemassa erilaisia ​​testejä, mukaan lukien verikokeet ja virtsatestit. Suosittu testi on Nordictestin yksinkertainen kotitesti klamydian varalta.

Testi on helppo tehdä kotonasi ilman aikaisempaa kokemusta mukana toimitetuilla ohjeilla.

Nordictestillä on myös itsetestejä tippuriin ja kuppaan.

Yleisimmät sukupuolitaudit ovat:

  • Klamydia
  • Tippuri
  • Kuppa

Tilaa kolmen sukupuolitaudin monitesti

On myös tärkeää huomata, että on olemassa erilaisia ​​sukupuolitauteja, joiden varalta testataan eri testeillä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos henkilöä ei testata sukupuolitautien varalta ja hänellä on tällainen sairaus pitkään, se voi johtaa vakaviin terveysongelmiin. Siksi on tärkeää käydä säännöllisesti testeissä ja neuvotella lääkärin tai terveydenhuollon tarjoajan kanssa sopivan testityypin määrittämiseksi.

Jos haluat testata itsesi minkä tahansa sukupuolitaudin varalta, voit tutustua testeihimme täällä. .